calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Vloerbekisting

Vloerbekisting

De Doka vloerbekisting overtuigen door hun grote variatie en hun aanpassingsvermogen aan de meest uiteenlopende bouwopdrachten. Of het nu voor grote of kleine, voor eenvoudige of complexe vloeroppervlakken is, met Doka werkt u altijd veilig.

 • Dokaflex

  DokaflexDokaflex

  Dokaflex

  Dokaflex 1-2-4 is de snelle en flexibele vloerbekisting voor alle denkbare bouwplannen. Het bepalen van de benodigde hoeveelheden gebeurt gewoon via een materiaalschuiflat, zonder bekistingsplanning. Individuele eisen aan het betonresultaat worden door de vrije keuze van de bekistingsplaat optimaal opgelost.

 • Dokadek 30

  Dokadek 30Dokadek 30

  Dokadek 30

  Dokadek 30 is een dragerloze, handmatige bekisting in een lichte staalconstructie met geel gecoate kaders, die met een samengestelde hout-kunststofplaat bekleed zijn. Dokadek 30 combineert de voordelen van een paneel-vloerbekisting met de voordelen van een Dokaflex-vloerbekisting, dat wil zeggen snel in het standaardgedeelte met 3 m² grote panelen en snel en flexibel in de pasdelen dankzij Dokaflex. Dokadek 30 – met of zonder vaste kop: de evolutie van de vloerbekisting.

 • Dokaflex-tafel

  Dokaflex-tafelDokaflex-tafel

  Dokaflex-tafel

  De Dokaflex-tafel zorgt voor een gunstige realistatie van grote vloeroppervlakken dankzij de eenvoudige en praktische opbouw en de hoge snelheid bij het verplaatsen en aanpassen. Dokaflex-tafels zijn uiteraard combineerbaar met Dokamatic-tafels.

 • Dokamatic-tafel

  Dokamatic-tafelDokamatic-tafel

  Dokamatic-tafel

  De Dokamatic-tafel zorgt met zijn innovatieve constructie voor een snel bekisten van grote vloeroppervlakken. Het systeem is geoptimaliseerd voor korte bekistingstijden en doet het ook uitstekend bij wisselende statische en geometrische eisen. Spaarzaam in werk- en kraantijd: met de DoKart kan de horizontale verplaatsing naar de volgende betonneerfase door één man gebeuren.

 • Dokaflex 30 tec

  Dokaflex 30 tecDokaflex 30 tec

  Dokaflex 30 tec

  Dokaflex 30 tec is een handbekistingssysteem voor vloeren, dat overtuigt door de lage kosten per gebruik. De zwaar belastbare bekistingsdrager I tec 20 maakt als hoofdbalk aanzienlijk grotere afstanden tussen de stempels mogelijk. Omdat voor dezelfde bekistingsoppervlakte minder materiaal wordt ingezet, verloopt de opbouw 15 procent sneller en zijn de kosten voor materiaal en logistiek lager.

 • Verplaatsingsmateriaal voor tafels

  Verplaatsingsmateriaal voor tafelsVerplaatsingsmateriaal voor tafels

  Verplaatsingsmateriaal voor tafels

  Met Doka-verplaatsingsapparaten worden bekistingswerkzaamheden aan vloeren bijzonder snel uitgevoerd. Doordat de horizontale en verticale verplaatsingen zonder kraan mogelijk zijn, wordt de gehele logistiek op het bouwterrein geoptimaliseerd, omdat de niet-productieve en dus dure wachttijden wegvallen. De kraancapaciteit kan elders worden benut. Hierdoor verloopt het gehele bouwproces sneller. Zo wordt efficiënt op loonkosten bespaard en neemt het concurrentievermogen van het uitvoerende bouwbedrijf toe.

Toon verdere resultaten