calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Begrijpen hoe men sneller aan hoogte wint.

Bekistingsoplossingen voor uw hoogbouwproject

Uw hoogbouwproject als partner Begrijpen.

Om partner van de bouwnijverheid te kunnen zijn, moet men het proces van het bouwen écht kennen en _Begrijpen. Wij hebben deze kennis, van de eerste planning tot en met de bouwbeëindiging.

Dit _Begrijpen berust op 40 jaar ervaring op het gebied van zelfklimmende bekistingen en meer dan 1000 succesvol uitgevoerde hoogbouwprojecten in de hele wereld. Bijvoorbeeld de bouw van het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa in Dubai, of het in de toekomst hoogste: de Kingdom Tower met een hoogte van 1 km in Saoedi-Arabië.

Deze uitgebreide knowhow stelt ons in staat uw competente en betrouwbare partner voor de hoogbouw te zijn.


 

Eisen Begrijpen.

Goed advies begint direct na de aanbestedingsfase van een bouwwerk. Want vanaf dan draait het concreet om de rendabiliteit en voorsprong tegenover uw directe concurrent. Onze internationaal ervaren Doka-specialisten geven u daarom al in een vroege fase zeer uitgebreid advies.

Exact afgestemd op de betreffende situatie en op de eisen van het bouwwerk wordt de beste bekistingsoplossing uitgewerkt en gecombineerd met sterke servicepakketten.

Alle hoogbouwprojecten hebben één ding gemeen: hoe verschillend en uniek ieder afzonderlijk project ook is, onze eisen aan de bekistingsoplossing hebben altijd hetzelfde uitgangspunt: het bouwproces snel, veilig en geoptimaliseerd organiseren.

Begrijpen hoe men met veiligheid een hoog niveau bereikt.

Ons modulaire systeem biedt voor het gehele spectrum van de hoogbouwprojecten altijd de juiste klimtechniek. Met of zonder kraan, altijd wordt het hoogste veiligheidsniveau gecombineerd met een eenvoudige en snelle bediening.

Begrijpen hoe uw werk te verlichten.

Wij begeleiden onze klanten graag in elke fase van hun bekistingsproject. Want wij bieden alles uit één hand: producten, diensten, planning, projectmanagement en logistiek. Dit bespaart uw bouwcoördinatoren en uitvoerders veel werk. Bovendien kunnen de kosten voor de bekistingswerkzaamheden op deze manier exact worden berekend. Dit _Begrijpen van alle aspecten kunnen slechts weinigen aanbieden.

Contactpersoon Large Scale Projects