calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Terug

Zelfklimmende bekisting SKE plus

De kraanonafhankelijke klimbekisting voor bouwwerken van elke vorm en hoogte

Door zijn modulaire opbouw biedt de kraanonafhankelijke zelfklimmende bekisting SKE plus voor elk type bouwwerk een efficiënte oplossing. De omlopende werkvloeren zorgen ook op grote hoogte voor veilig en in verschillende weersomstandigheden beschermd werken. De volledig hydraulische uitrusting maakt het mogelijk vele klimeenheden tegelijk te klimmen.

Videos

Flexibele toepassing
voor een breed toepassingsgebied 

  • Aanpasbaar aan elke bouwvorm en -hoogte dankzij het krachtige modulaire systeem
  • Ook voor wisselende wandhellingen en verspringende wanden door vrij te plaatsen ophangpunten
  • Royale werkruimte bij schachtbekistingen door praktijkgerichte standaardoplossingen

Snel werken
bij hoge veiligheid 

  • Snel en tegen het weer beschermd werken door grote, omlopende werkvloeren
  • Snel en gelijktijdig verplaatsen van meerdere klimvlonders door klimmen met één druk op de knop van de afstandsbediening
  • Maximale veiligheid tijdens het werken en bij toegang naar de geïntegreerde werkvloeren via trappentorens en ladders

Hoge rendabiliteit
voor elk bouwwerk 

  • Bespaart kraancapaciteit, omdat ook extra lasten op de platforms meegenomen kunnen worden
  • Klimmen altijd mogelijk zonder kraan, door volledig hydraulisch klimmen vanaf de eerste betonneerfase
  • Geoptimaliseerde bouwprocessen door verplaatsingseenheden die flexibel op de betonneerfases afgestemd kunnen worden

Referenties

Systeem

Zelfklimmende bekisting SKE50 plus

De zelfklimmende bekisting SKE50 plus is met een draagvermogen van 5 t per ophangpunt de ideale oplossing voor een groot aantal toepassingen. Met dit innovatieve systeem kunnen naast kernen van hoge gebouwen, industriële gebouwen, brugpijlers en -pylonen, ook gebouwgevels perfect worden gerealiseerd.

Zelfklimmende bekisting SKE100 plus

De uitvoeringsvariant met afzonderlijk klimmende werkvloeren maakt werken op meerdere niveaus tegelijk mogelijk. Hierdoor kunnen bekistings- en wapeningswerkzaamheden apart worden uitgevoerd, om zo de cyclustijden te verkorten. Door het hoge draagvermogen van 10 t per klimschijf kunnen ook extra lasten zoals wapening, containers en betonverdelers worden verplaatst.

Het juiste systeem – met zekerheid

Met de zelfklimmende bekisting SKE plus speelt u op safe. Brede, rondom gesloten werkvloeren, doordachte verkeerswegen en de mogelijkheid van een volledige ombouw zorgen voor een hoge veiligheid op uw bouwplaats. Tot 20 zelfklimmende bekistingen kunnen met één hydraulisch aggregaat samen naar de volgende betonneerfase gehesen worden.

SKE50 plus met schachtsysteem

Dit schachtsysteem zorgt voor een enorme verhoging van de snelheid bij het bekisten van binnenschachten zonder kraan. Exacte aanpassing, eenvoudige bediening van de bekisting, combinatie met de Framax-ontkistingshoek I en herbruikbare ankers zijn slechts enkele voordelen van dit innovatieve systeem.

SKE100 plus met mastsysteem

Dit systeem combineert een hoog draagvermogen met een grote werkruimte. Omdat het systeem slechts in een wand verankerd is, kan het mastsysteem niet alleen in schachten worden ingezet, maar ook voor de eenvoudige realisatie van muren en van muren en vloeren in één stort.

Smalle schachten bekisten

Als de ruimte in bouwwerken beperkt is, zoals bij de Tour CMA in Marseille, Frankrijk, zijn zelfklimmende systemen van Doka een ideale bekistingsoplossing.