calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Efficiëntie verhogen

met de diensten van Doka

Video’s

Betrouwbaar in alle projectfasen

Met Doka hebt u een betrouwbare partner voor alle fasen van uw bouwproject. Van de planning via de realisering tot en met de beëindiging van een succesvol project – het dienstenaanbod van Doka ondersteunt u bij de doeltreffende uitvoering van uw bekistingen.

Hierbij profiteert u van de uitgebreide knowhow van Doka bij projecten van verschillende omvang in de bouwsectoren woningbouw, industriële hoogbouw, highrise, bruggen, energie, tunnels en mijnbouw.

Optimaal gebruik 
van bekistingssystemen

De diensten van Doka dekken een breed palet van diverse competenties. Op deze manier wordt de passende oplossing voor de individuele eisen van een bouwproject gegarandeerd.

Engineering

Een exacte planning is de basis voor een snelle en veilige inzet van de bekistingen. De Doka-technici helpen u het eigen planningswerk te verlichten en maken een succesvolle realisering mogelijk.

Procesoptimalisatie

Doka biedt speciale tools, die u helpen de processen transparant te organiseren. Zo wordt het betonneren versneld, het voorraadbeheer geoptimaliseerd en de bekistingsplanning efficiënter gemaakt.

Klantenportaal myDokaPlanningssoftware Tipos
Duurzaamheid in de bouw

Duurzaamheid in de bouw

Aangezien de bouwsector verantwoordelijk is voor bijna 40 procent van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen, is het koolstofvrij maken van de sector een wereldwijde kwestie. We hebben onszelf tot doel gesteld om tegen 2040 een netto nuluitstoot te bereiken en ondersteunen onze klanten bij het bereiken van hun eigen duurzaamheidsdoelen. Het verstrekken van informatie over de CO2-voetafdruk van onze producten is een eerste stap en er zullen er nog vele volgen.

CO2-voetafdruk van het product

Voormontageservice & montage

Speciale omstandigheden en projectspecifieke eisen vragen dikwijls om individuele maatregelen. In aanvulling op de systeembekistingen biedt Doka ook bekistingseenheden op maat. Bovendien worden de ondersteuningen en bekistingen direct op de bouwplaats gemonteerd door speciaal opgeleid personeel.

VoormontageserviceVoormontage van de bekisting op de bouwplaatsBekistingsdemontage

Advies & opleiding

Met individueel advies en opleidingen op maat helpt Doka u uw werkprocessen in elke projectfase te optimaliseren – in uw Doka-filiaal of bij u ter plaatse.

ProjectbegeleidingProjectbehandeling op de bouwplaatsBouwplaatsinstructeurTraining & consultingBekistingscoördinatie & -controlling

Logistiek

Voor de tijd- en kostenefficiënte afhandeling van een project is de beschikbaarheid van de bekisting een essentiële factor. Via een wereldwijd logistiek netwerk kunnen de benodigde bekistingshoeveelheden eenvoudig worden opgeroepen. Het materiaal wordt op het afgesproken tijdstip aangeleverd.

Transportorganisatie & vracht

Materiaalservice

Doka-materiaal dat door de klant is gehuurd of gekocht, wordt met inachtneming van de Doka-kwaliteitsnormen in de Doka-materiaalservice gereinigd en gerepareerd. Dit verlengt de levensduur en biedt zekerheid voor de volgende bekistingsopdracht.

Retour van bekistingenMateriaalserviceAfvoer