calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb
Terug

myDoka

Realtime projectgegevens.
In één oogopslag.

Het klantenportaal myDoka biedt in realtime een overzicht van de voorraden en bewegingen op uw bouwplaatsen. Geoptimaliseerd voor desktops en mobiele apparaten, kunnen alle functies plaats- en tijdsonafhankelijk op de smartphone of tablet worden gebruikt. Dankzij de gebruikersvriendelijke interface kan intuïtief door het portaal worden genavigeerd.

Vraag naar myDokamyDoka Login
 

Eersteklas klantenservice – online.

  • Efficiënte planning en regeling van bekistingsmateriaal
  • Ondersteuning van uw controlling door projectspecifieke analyses
  • Snel vinden van de gewenste informatie door intuïtieve navigatie
  • Eenvoudige verdere verwerking van de gegevens door export in verschillende formaten
  • Snelle, papierloze uitwisseling van projectgegevens door up- en downloads
  • Gecontroleerde toegang tot projectgegevens via gedefinieerde gebruikersgroepen
  • Gegevensveiligheid dankzij versleutelde toegang met gebruikersnaam en wachtwoord
mydoka devices
picture of employee

Joe Seals

Controller, Northfield Construction Limited

"Northfield Construction Limited gebruikt het online platform myDoka sinds november 2016. MyDoka is zeer gebruikersvriendelijk en biedt ons de mogelijkheid het huurmateriaal van alle lopende projecten te tonen. Wij kunnen leveringsnota’s en retournota’s weergeven en downloaden en door middel van de projectanalyse kunnen wij nuttige informatie (rapporten) opvragen. Via dit platform kunnen wij bovendien ook onze financiële gegevens, zoals facturen, openstaande posten en jaarlijkse uitgaven, bekijken en downloaden. In de boekhouding heeft dit systeem aanzienlijk bijgedragen tot de rationalisering en ook op onze bouwplaatsen konden wij dankzij het efficiëntere beheer van de bekistingssystemen belangrijke kostenbesparingen realiseren. Northfield Construction en Doka onderhouden al jaren een sterke zakelijke relatie, waar continu samen aan wordt gewerkt."


picture of employee

Heinz Weswaldi

Logistiek, Lieb Bau Weiz GmbH & Co. KG

"Wij gebruiken het portaal myDoka al meer dan 3 jaar. Hierdoor kunnen wij de voorraden optimaal beheren en zo de huurtijden van het gehuurde bekistingsmateriaal reduceren. Wat wij bijzonder waarderen, is dat de uitvoerders altijd toegang hebben tot het voorraadbeheer en dat de bouwcoördinatoren te allen tijde de facturen van de bestaande projecten kunnen inkijken."

Hoe krijg ik toegang tot myDoka?

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen!
* Formulier niet volledig!
Het bericht kon helaas niet worden verzonden. Probeer het later nog een keer!
Hartelijk dank voor uw vraag aan Doka!

Wij zullen deze zo snel mogelijk behandelen.
Contact:


myDoka Service Team
Josef Umdasch Platz 1
3300 Amstetten
Oostenrijk
E-mail: mydoka@doka.com