calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb
 

Start nu uw carrière bij Doka


Werken met meerwaarde. Kansen en uitdagingen, internationale activiteiten en continu bijleren in plaats van dagelijkse routine.

Carrièremogelijkheden bij Doka

Personen met beroepservaring

Wij appreciëren en waarderen ervaring en professionaliteit en bieden nieuwe perspectieven en zekerheid in een internationaal actief bedrijf.

Meer

Beginnelingen

Het is belangrijk dat men de start van zijn beroepsleven na studie of opleiding zorgvuldig plant. Het beste begint men in een interessant bedrijf met goede toekomstperspectieven.

Meer

Studenten

Al tijdens de studietijd theorie aan praktijk koppelen, stage lopen, contacten leggen en onderzoek verrichten voor het eindwerk. Daar zit potentieel in.

Meer

Leerlingen

Wie uit 15 beroepen kan kiezen, vindt bij Umdasch zeker het juiste. Ongeveer 80 leerlingen worden jaarlijks bij ons opgeleid en vinden vervolgens hun weg. Ook internationaal.

Meer

Scholieren

Hierbij maken wij geen onderscheid tussen mannen en vrouwen: wie bij ons op tijd ‘de sfeer komt opsnuiven’ of vakantiewerk verricht, krijgt gewoon meer mee dan de anderen. Dat is prettig en helpt je vooruit.

Meer

Uw sollicitatie

Uw sollicitatie is altijd en overal de eerste stap. Vanaf dat ogenblik zijn de bedrijven aan zet en kunnen zij bewijzen hoe belangrijk zij de betekenis en waardering van hun toekomstige medewerksters en medewerkers écht vinden. Wij van Doka beschouwen uw sollicitatie als een grote blijk van vertrouwen in ons. En zo gaan wij er dan ook mee om.

Sollicitatie documenten

 • Uw gemotiveerde sollicitatiebrief
 • Cv met foto
 • Actuele diploma’s
 • Aanbevelingsbrief
 • Getuigschriften

Wat wij bieden

Wereldwijde aanwezigheid

Met onze talrijke filialen en kantoren in meer dan 60 landen bieden wij u niet alleen interessante werkmogelijkheden, maar ook de kans om steeds weer nieuwe horizonten te verkennen in de omgang met mensen en andere culturen.

Persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Aangezien de Umdasch Group zichzelf als een voortdurend lerende organisatie beschouwt, speelt de ontwikkeling van elke individuele medewerker voor ons een zeer belangrijke rol. Daarom gaat uw betrokkenheid bij een van onze bedrijven altijd gepaard met groei in vaardigheden en kennis - en met beweging in plaats van routines en stagnatie.

Om u te ondersteunen in uw individuele ontwikkeling, bieden wij een breed scala aan praktische en consequente trainingen van de belangrijkste vaardigheden, competenties en methoden die nodig zijn voor internationaal en duurzaam succes in een steeds veranderende wereld van werk:

 • Persoonlijke vaardigheden
 • Beroepskwalificatie en permanente bijscholing
 • Werkmethoden en probleemoplossing
 • Bedrijfsspecifieke vaardigheden

Sterke punten versterken

Ons internationaal High Potential Program maakt van goede studenten echte uitblinkers, door te stimuleren en te ondersteunen. Het is de weg van de besten naar de leidinggevende functies. Wereldwijd.

Het Vital-programma

Met verantwoordelijkheidsbesef, gemotiveerd en actief omgaan met wat fundamenteel is voor onze gezondheid: voeding, beweging en psyche. De beide handelingsvelden ‘gedrag’ en ‘relaties’ optimaliseren, daar plezier aan beleven en meet- en voelbare successen bereiken – dat is ‘fit at work by Umdasch Group’, een samenspel van alle positieve krachten binnen het management, de projectgroep, op alle bestuursniveaus en bij alle medewerkers en medewerksters.

Wat wij verder nog te bieden hebben

Uw werk bij Umdasch biedt vele voordelen en in de vestiging te Amstetten bovendien nog het ‘thuisvoordeel van het moederbedrijf’:

 • hulp bij het zoeken van een woning;
 • internationale carrière door opdrachten in het buitenland;
 • het vrijetijds-, cultuur- en sportaanbod van WGU (Werks Gemeinschaft Umdasch), dat de mensen verbindt en gezamenlijke activiteiten stimuleert;
 • een eigen kantine met een bijzonder voordelig middagmaal;
 • winkelvoordelen in de stad Amstetten.