calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Klimbekisting

Klimbekisting

Doka biedt met een modulair systeem de juiste klimtechniekoplossing, gebaseerd op de decennialange ervaring uit de meest uiteenlopende bouwprojecten binnen het hele spectrum van de architectuur. Kraanafhankelijk of kraanonafhankelijk, altijd geldt: hoge veiligheidsstandaard gecombineerd met hoge rendabiliteit en een eenvoudige, veilige hantering. De juiste Doka-oplossing biedt een beslissende bijdrage tot een snel bouwproces.

 • Klimbekisting MF240

  Klimbekisting MF240Klimbekisting MF240

  Klimbekisting MF240

  De klimbekisting MF240 maakt een geregeld werkritme mogelijk bij alle bouwwerken zoals flatgebouwen, brugpijlers en pylonen. Het systeem is eenvoudig te bedienen, kan wandhellingen tot 15 graden aan en is in een groot bereik dimensioneerbaar voor vele eisen.

 • Zelfklimmende bekisting Xclimb 60

  Zelfklimmende bekisting Xclimb 60Zelfklimmende bekisting Xclimb 60

  Zelfklimmende bekisting Xclimb 60

  De zelfklimmende bekisting Xclimb 60 is een hydraulisch klimmend systeem, dat bij vrije kraancapaciteit ook snel met de kraan kan worden geklommen. Door de permanente geleiding aan het bouwwerk kan het systeem zelfs bij hoge windsnelheden klimmen.

 • Zelfklimmende bekisting SKE plus

  Zelfklimmende bekisting SKE plusZelfklimmende bekisting SKE plus

  Zelfklimmende bekisting SKE plus

  Door zijn modulaire opbouw biedt de kraanonafhankelijke zelfklimmende bekisting SKE plus voor elk type bouwwerk een efficiënte oplossing. De omlopende werkvloeren zorgen ook op grote hoogte voor veilig en in verschillende weersomstandigheden beschermd werken. De volledig hydraulische uitrusting maakt het mogelijk vele klimeenheden tegelijk te klimmen.

 • Schacht-klimbekisting

  Schacht-klimbekistingSchacht-klimbekisting

  Schacht-klimbekisting

  Eenvoudig en snel verplaatsen van de schachtsteiger inclusief schachtbekisting in slechts één kraanbeweging.

 • Koeltorenbekisting SK175

  Koeltorenbekisting SK175Koeltorenbekisting SK175

  Koeltorenbekisting SK175

  De koeltorenbekisting is een volledig gemechaniseerde, zelfklimmende bekisting voor grote oppervlakken. Ze maakt een maximum aan rationalisatie en een minimum aan handarbeid mogelijk. Na een korte inwerkperiode worden de betonneerfasen in een eendagsritme afgewerkt.

 • Klimbekisting K

  Klimbekisting KKlimbekisting K

  Klimbekisting K

  De klimbekisting voor bouwwerken waarbij de bekistingspanelen in meerdere betonneerfasen moeten worden verplaatst. Met behulp van slechts twee accessoires wordt de vouwklimsteiger K direct op de bouwplaats veranderd in een volledig functionele klimbekisting.

 • Geleide klimbekisting Xclimb 60

  Geleide klimbekisting Xclimb 60Geleide klimbekisting Xclimb 60

  Geleide klimbekisting Xclimb 60

  De geleide klimbekisting Xclimb 60 is een systeem dat ook tijdens het klimmen met verticale profielen tegen het bouwwerk wordt geleid. Zelfs bij hoge windsnelheden wordt de volledige klimeenheid met één enkele kraanbeweging veilig en eenvoudig verplaatst.

 • Dambekisting

  DambekistingDambekisting

  Dambekisting

  Met de dambekisting worden bouwprojecten met enkelzijdige uitvoering zonder centerpennen bekist, bijvoorbeeld stuwdammen, waterkrachtcentrales of pylonen. De klimsteiger leidt alle lasten uit het betonneerproces af naar de vorige betonneerfase. De verschillende systeemvarianten D12, D15, D22 en D35 maken een rendabele aanpassing aan verschillende, projectspecifieke blokdimensies mogelijk.

 • Platform SCP

  Platform SCPPlatform SCP

  Platform SCP

  Het platform SCP neemt de volledige inrichting van het bouwproject voor zijn rekening en is rondom gesloten om veilig en in verschillende weersomstandigheden beschermd te kunnen werken, ook op grote hoogten. Sterke hydraulische cilinders hijsen platform, bekisting, materiaalcontainer en betonverdeler in één beweging zonder kraan naar de volgende betonneerfase.

Toon verdere resultaten