calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Begrijpen hoe men aan individuele eisen voldoet

Bekistingsoplossingen voor de woningbouw en industriële hoogbouw

Doka-systemen bieden voor iedere behoefte de juiste oplossing

Voor de laagste en hoogste wanden – voor zware en lichte vloeren. De meest uiteenlopende plattegronden en speciale eisen aan de betonoppervlakken kunnen met Doka-bekistingen worden gerealiseerd.

De duidelijke claim van Doka is om u met de ontwikkeling van het passende bekistingsconcept een echte meerwaarde te bieden. Een meerwaarde die zich uit in een geoptimaliseerd bouwproces, kostenefficiëntie en hoge veiligheid op uw bouwplaats.


Het fundament van een succesvolle uitvoering is het begrijpen van de uitdagingen van een project. De specialisten van Doka analyseren eerst grondig uw verwachtingen. Het doel is de rendabele en veilige realisering van het bouwproject.

Bekistingsoplossingen voor fundament en kelder:

Solide oplossingen voor een solide basis

Bekistingsoplossingen voor de benedenverdieping:

Flexibele oplossingen voor verschillende verdiepingshoogtes

Bekistingsoplossingen voor de standaardverdieping:

Met efficiënte oplossingen aan hoogte winnen