calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Doka-Tools

De app Doka-Tools is een digitale berekeningstool voor uw bouwwerf.

De tijd van omslachtige methoden voor het berekenen van de optimale materiaalinzet is definitief voorbij. Met Doka-Tools plant u wand- en vloerbekistingen, optimaliseert u in een mum van tijd de componenten voor Dokaflex en bepaalt u de toelaatbare stijgsnelheid resp. de maximale betondruk van het stortproces.

Mobiele bekistingsplanning

Met de planningssystemen "Materiaalbepaling Vloer" en "Materiaal bepaling wand" kunt u eenvoudige gebouwdelen in een handomdraai bekisten en krijgt u snel een overzicht van het optimale gebruik van de Doka-bekistingssystemen. Al na enkele seconden ontvangt u de plattegrond en de planningsweergaven van uw Doka-bekisting incl. complete stuklijst en planningswaarden.

Efficiëntieverhoging

Welke vloerbekisting van de Dokaflex-familie u ook gebruikt, met de Dokaflex-berekeningen optimaliseert u met slechts enkele klikken het type en de afstand van de benodigde dragers en stempels.

Betonneersnelheid digitaal berekenen

De stijgsnelheid van beton heeft een aanzienlijke invloed op de snelheid en dus op de rendabiliteit van de betonneerwerkzaamheden. Met het Doka-rekenprogramma voor betondruk kan de toelaatbare stijgsnelheid resp. de maximale betondruk snel en eenvoudig worden berekend.
Wij werken al aan de volgende ontwikkelingen. Doka-Tools zal in de toekomst nog worden uitgebreid en verbeterd, om zo steeds meer het digitale hulpmiddel op uw bouwwerf te worden!

FEATURES

  • Dokaflex Optimalisatie
  • Dokaflex 30 tec Optimalisatie
  • Dokaflex Materiaalbepaling
  • Materiaalbepaling Vloer
  • Materiaal bepaling wand
  • Rekenprogramma voor betondruk
  • Share-functies voor alle berekeningen
Terug naar overzicht