calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Ondersteuningen Bekisting

Ondersteuningen Bekisting

Doka-ondersteuningen zijn ontwikkeld voor flexibiliteit, hoge rendabiliteit en optimale arbeidsveiligheid en zorgen zo voor een snelle en efficiënte bekisting. Met sterke ondersteuningssystemen voor de hoog- en ondergrondse bouw, bijzonder flexibele bekistingswagens voor de bruggenbouw en rendabele tunnelbekistingen biedt Doka voor elke toepassing de passende oplossing.

 • Ondersteuning Staxo 100

  Ondersteuning Staxo 100Ondersteuning Staxo 100

  Ondersteuning Staxo 100

  Staxo 100 is met zijn robuuste stalen kaders speciaal ontwikkeld voor grote hoogten en zware lasten. Het combineert in elke situatie hoog draagvermogen en veiligheid.

 • Ondersteuning Staxo 40

  Ondersteuning Staxo 40Ondersteuning Staxo 40

  Ondersteuning Staxo 40

  De ondersteuning Staxo 40 wordt gekenmerkt door een buitengewoon eenvoudig gebruik en optimale flexibiliteit voor uw hoogbouwproject.

 • Ondersteuning SL-1

  Ondersteuning SL-1Ondersteuning SL-1

  Ondersteuning SL-1

  De modulair opgebouwde Doka-ondersteuning SL-1 biedt complete bekistingsoplossingen voor de meest uiteenlopende tunneldoorsnedes, ongeacht vorm en belasting.

 • Bekistingswagen T

  Bekistingswagen TBekistingswagen T

  Bekistingswagen T

  De verrijdbare bekistingswagen T wordt gebruikt met zijn geprefabriceerde, in een geheel verplaatsbare randbekisting. Het is ontworpen met het oog op hoge rendabiliteit.

 • Tunnelsysteem DokaCC

  Tunnelsysteem DokaCCTunnelsysteem DokaCC

  Tunnelsysteem DokaCC

  Met het modulaire tunnelsysteem DokaCC worden rechthoekige of ronde tunneldoorsneden in open constructie snel en met minder materiaal bekist. Dat het systeem op alle gangbare typen fundamenten kan worden gebruikt, betekent nog meer rendabiliteit.

 • Bekistingswagen TU

  Bekistingswagen TUBekistingswagen TU

  Bekistingswagen TU

  Met de innovatieve bekistingswagen TU kunnen randkappen rendabel worden uitgevoerd zonder verkeershinder of verstoring van het bouwproces.

 • Vrijvoorbouwwagen

  VrijvoorbouwwagenVrijvoorbouwwagen

  Vrijvoorbouwwagen

  De Doka-vrijvoorbouwwagen combineert plannings- en kostenzekerheid met een optimaal bouwproces. De perfecte onderlinge afstemming van ondersteuning en bekisting, de hoge veiligheidsnorm en de geoptimaliseerde ergonomie zorgen voor een vlot en veilig bouwproces.

 • Verbandbekistingswagen

  VerbandbekistingswagenVerbandbekistingswagen

  Verbandbekistingswagen

  Bruggen bestaande uit een combinatie van stalen liggers en betonnen brugdekken worden snel en veilig gebouwd met de Doka verbandbekistingswagen. De verrijdbare verbandbekistingswagen draagt een grote, voorgemonteerde en zonder demontage verplaatsbare verbandbekisting. Hij is gekenmerkt door uitstekende aanpassingsmogelijkheden aan alle omstandigheden, een voordelige opbouw uit huurbare standaardonderdelen en een hoge arbeidsveiligheid.

 • Randbekisting T

  Randbekisting TRandbekisting T

  Randbekisting T

  De randbekisting T bestaat uit slechts weinig onderdelen en overtuigt met een hoog draagvermogen bij een laag eigen gewicht.

Toon verdere resultaten