calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose

Bekisting

Doka biedt bekisting oplossingen voor alle bouwtoepassingen: wooncomplexen, wegenbouw, de uitbreiding van de energievoorziening of de bouw van het hoogste gebouw ter wereld. Voor elk bouwproject en elke uitdaging zijn bekistingssystemen en -componenten beschikbaar. Dankzij de modulaire opbouw, kunnen deze perfect op elkaar worden afgestemd. Zo bespaart u materiaal, tijd en kosten op de bouwplaats. Dit creëert belangrijke voordelen en meerwaarde. Gewoon een stap vooruit!

Bekisting
Filter bekisting en diensten
 • Houten bekistingsdragers

  Houten bekistingsdragersHouten bekistingsdragers

  Houten bekistingsdragers

  De houten bekistingsdragers van Doka vormen de basis van vele Doka-bekistingssystemen en zijn universeel inzetbaar. De zorgvuldig geproduceerde dragers bewijzen hun waarde dagelijks op talloze bouwplaatsen. H20 top en H20 eco zijn wereldberoemd en voor elke toepassing de juiste keuze.

 • Vloerstempels

  VloerstempelsVloerstempels

  Vloerstempels

  Doka-vloerstempels zijn voor elke toepassing de juiste keuze en een essentieel element voor de harde omstandigheden op elke bouwplaats. De knel- en uitvalbeveiliging, de gesmede moer, de verzinking en de ergonomisch gevormde instelbeugel zijn slechts enkele kenmerken van de hoogwaardige stalen stempels, die wereldwijd klanten overtuigen.

 • Triplex-bekistingsplaten

  Triplex-bekistingsplatenTriplex-bekistingsplaten

  Triplex-bekistingsplaten

  De triplex bekistingsplaten van Doka vormen de basis van vele Doka-bekistingssystemen en zijn universeel inzetbaar.

 • Multiplex-platen

  Multiplex-platenMultiplex-platen

  Multiplex-platen

  De multiplex platen van Doka worden in talrijke Doka-bekistingssystemen gebruikt. Door de grote bandbreedte – van DokaPly tot de Xlife-plaat – biedt Doka ideale oplossingen voor vele behoeften, van pasgedeelte tot en met zichtbeton.

 • Kaderbekisting Framax Xlife

  Kaderbekisting Framax XlifeKaderbekisting Framax Xlife

  Kaderbekisting Framax Xlife

  Framax Xlife is het kaderbekistingssysteem dat met slechts enkele elementen een consequent 15cm-raster kan realiseren, zowel staand als liggend. Alle verbindingsmiddelen en alle toebehoren passen naadloos in het raster – voor snelle bekistingen en een hoge rendabiliteit.

 • Concremote, Realtime betonexpertise

  Concremote, Realtime betonexpertiseConcremote, Realtime betonexpertise

  Concremote, Realtime betonexpertise

  De directe meting van de sterkteontwikkeling van het beton met Concremote maakt een betere organisatie van de bekistings- en betonstortwerkzaamheden mogelijk.

 • Kaderbekisting Framax Xlife plus

  Kaderbekisting Framax Xlife plusKaderbekisting Framax Xlife plus

  Kaderbekisting Framax Xlife plus

  Het eenzijdig bedienbare Framax Xlife plus-anker is het hoofdbestanddeel van de nieuwe kaderbekisting Framax Xlife plus, die tot een derde tijdsbesparing bij het be- en ontkisten oplevert. Dankzij de conische ankervorm zijn geen holle buizen en conussen benodigd. Innovatief: Voor de afdichting aan de ankerhuls worden geen onderdelen gebruikt die aan slijtage onderhevig zijn.

 • Kolombekisting Framax Xlife

  Kolombekisting Framax XlifeKolombekisting Framax Xlife

  Kolombekisting Framax Xlife

  Universele panelen uit het Framax Xlife-kaderbekistingsprogramma zijn ideaal om wisselende kolomsecties in het 5cm-raster te bekisten – zonder extra kolombekisting op het bouwterrein.

 • Kaderbekisting Frami Xlife

  Kaderbekisting Frami XlifeKaderbekisting Frami Xlife

  Kaderbekisting Frami Xlife

  De lichte bekisting Frami Xlife met robuust, thermisch gegalvaniseerd stalen kader is ideaal voor het snel en rendabel bekisten met of zonder kraan.

 • Kolombekisting Frami Xlife

  Kolombekisting Frami XlifeKolombekisting Frami Xlife

  Kolombekisting Frami Xlife

  Frami Xlife-uni-panelen zijn ideaal geschikt om kolomsecties met de hand of met de kraan te bekisten.

 • Dragerbekisting Top 50

  Dragerbekisting Top 50Dragerbekisting Top 50

  Dragerbekisting Top 50

  De dragerbekisting Top 50 is een projectspecifiek voorgemonteerde grootwandbekisting uit het systeem voor de meest uiteenlopende bekistingsopdrachten. Vorm, grootte, ankerbeeld en bekistingsplaat van de panelen kunnen aan elke behoefte worden aangepast.

 • Kaderbekisting Alu-Framax Xlife

  Kaderbekisting Alu-Framax XlifeKaderbekisting Alu-Framax Xlife

  Kaderbekisting Alu-Framax Xlife

  Door zijn lage gewicht brengt de Alu-Framax Xlife alle voordelen van de kaderbekisting Framax Xlife ook naar bouwterreinen zonder kraan. Uiteraard is een combinatie met Framax Xlife probleemloos mogelijk.

 • Dokaflex

  DokaflexDokaflex

  Dokaflex

  Dokaflex 1-2-4 is de snelle en flexibele vloerbekisting voor alle denkbare bouwplannen. Het bepalen van de benodigde hoeveelheden gebeurt gewoon via een materiaalschuiflat, zonder bekistingsplanning. Individuele eisen aan het betonresultaat worden door de vrije keuze van de bekistingsplaat optimaal opgelost.

 • Dokadek 30

  Dokadek 30Dokadek 30

  Dokadek 30

  Dokadek 30 is een dragerloze, handmatige bekisting in een lichte staalconstructie met geel gecoate kaders, die met een samengestelde hout-kunststofplaat bekleed zijn. Dokadek 30 combineert de voordelen van een paneel-vloerbekisting met de voordelen van een Dokaflex-vloerbekisting, dat wil zeggen snel in het standaardgedeelte met 3 m² grote panelen en snel en flexibel in de pasdelen dankzij Dokaflex. Dokadek 30 – met of zonder vaste kop: de evolutie van de vloerbekisting.

 • Dokaflex-tafel

  Dokaflex-tafelDokaflex-tafel

  Dokaflex-tafel

  De Dokaflex-tafel zorgt voor een gunstige realistatie van grote vloeroppervlakken dankzij de eenvoudige en praktische opbouw en de hoge snelheid bij het verplaatsen en aanpassen. Dokaflex-tafels zijn uiteraard combineerbaar met Dokamatic-tafels.

 • Dokamatic-tafel

  Dokamatic-tafelDokamatic-tafel

  Dokamatic-tafel

  De Dokamatic-tafel zorgt met zijn innovatieve constructie voor een snel bekisten van grote vloeroppervlakken. Het systeem is geoptimaliseerd voor korte bekistingstijden en doet het ook uitstekend bij wisselende statische en geometrische eisen. Spaarzaam in werk- en kraantijd: met de DoKart kan de horizontale verplaatsing naar de volgende betonneerfase door één man gebeuren.

 • Klimbekisting MF240

  Klimbekisting MF240Klimbekisting MF240

  Klimbekisting MF240

  De klimbekisting MF240 maakt een geregeld werkritme mogelijk bij alle bouwwerken zoals flatgebouwen, brugpijlers en pylonen. Het systeem is eenvoudig te bedienen, kan wandhellingen tot 15 graden aan en is in een groot bereik dimensioneerbaar voor vele eisen.

 • Zelfklimmende bekisting Xclimb 60

  Zelfklimmende bekisting Xclimb 60Zelfklimmende bekisting Xclimb 60

  Zelfklimmende bekisting Xclimb 60

  De zelfklimmende bekisting Xclimb 60 is een hydraulisch klimmend systeem, dat bij vrije kraancapaciteit ook snel met de kraan kan worden geklommen. Door de permanente geleiding aan het bouwwerk kan het systeem zelfs bij hoge windsnelheden klimmen.

 • Zelfklimmende bekisting SKE plus

  Zelfklimmende bekisting SKE plusZelfklimmende bekisting SKE plus

  Zelfklimmende bekisting SKE plus

  Door zijn modulaire opbouw biedt de kraanonafhankelijke zelfklimmende bekisting SKE plus voor elk type bouwwerk een efficiënte oplossing. De omlopende werkvloeren zorgen ook op grote hoogte voor veilig en in verschillende weersomstandigheden beschermd werken. De volledig hydraulische uitrusting maakt het mogelijk vele klimeenheden tegelijk te klimmen.

 • Schacht-klimbekisting

  Schacht-klimbekistingSchacht-klimbekisting

  Schacht-klimbekisting

  Eenvoudig en snel verplaatsen van de schachtsteiger inclusief schachtbekisting in slechts één kraanbeweging.

 • Ondersteuning Staxo 100

  Ondersteuning Staxo 100Ondersteuning Staxo 100

  Ondersteuning Staxo 100

  Staxo 100 is met zijn robuuste stalen kaders speciaal ontwikkeld voor grote hoogten en zware lasten. Het combineert in elke situatie hoog draagvermogen en veiligheid.

 • Ondersteuning Staxo 40

  Ondersteuning Staxo 40Ondersteuning Staxo 40

  Ondersteuning Staxo 40

  De ondersteuning Staxo 40 wordt gekenmerkt door een buitengewoon eenvoudig gebruik en optimale flexibiliteit voor uw hoogbouwproject.

 • Ondersteuning SL-1

  Ondersteuning SL-1Ondersteuning SL-1

  Ondersteuning SL-1

  De modulair opgebouwde Doka-ondersteuning SL-1 biedt complete bekistingsoplossingen voor de meest uiteenlopende tunneldoorsnedes, ongeacht vorm en belasting.

 • Bekistingswagen T

  Bekistingswagen TBekistingswagen T

  Bekistingswagen T

  De verrijdbare bekistingswagen T wordt gebruikt met zijn geprefabriceerde, in een geheel verplaatsbare randbekisting. Het is ontworpen met het oog op hoge rendabiliteit.

 • Werkplatform Xsafe plus

  Werkplatform Xsafe plusWerkplatform Xsafe plus

  Werkplatform Xsafe plus

  De voorgemonteerde, opklapbare werkvloeren met integreerbare zijleuningen, ladders en zelfsluitende mangaten zijn direct inzetbaar en verbeteren de arbeidsveiligheid aanzienlijk. Het systeem is bruikbaar met de kader-/kolombekistingen Framax Xlife en de dragerbekistingen FF20, Top 50 en Top 100 tec.

 • Veiligheidsrugweersysteem XP

  Veiligheidsrugweersysteem XPVeiligheidsrugweersysteem XP

  Veiligheidsrugweersysteem XP

  Dit veiligheidssysteem is de universele oplossing voor alle veiligheidstoepassingen. Het past optimaal bij alle Doka-systemen voor wandbekisting, vloerbekisting, vloerrandbeveiliging of valbeveiliging in de ruwbouw.

 • Trappentoren

  TrappentorenTrappentoren

  Trappentoren

  Met kaders en voorgemonteerde trapelementen kan het stabiele toegangssysteem snel worden opgebouwd. Tussenladders bieden een veilige toegang tot alle werkniveaus.

 • Laddersysteem XS

  Laddersysteem XSLaddersysteem XS

  Laddersysteem XS

  Aan de wand- en kolombekistingen van Doka kunnen in een handomdraai systeemladders met geïntegreerde rugbescherming worden geïnstalleerd. De montage van deze veiligheidsvoorzieningen kan al gebeuren terwijl de bekisting nog op de grond ligt. Dat zorgt van begin af aan voor maximale veiligheid.

 • Koeltorenbekisting SK175

  Koeltorenbekisting SK175Koeltorenbekisting SK175

  Koeltorenbekisting SK175

  De koeltorenbekisting is een volledig gemechaniseerde, zelfklimmende bekisting voor grote oppervlakken. Ze maakt een maximum aan rationalisatie en een minimum aan handarbeid mogelijk. Na een korte inwerkperiode worden de betonneerfasen in een eendagsritme afgewerkt.

 • Platform SCP

  Platform SCPPlatform SCP

  Platform SCP

  Het platform SCP neemt de volledige inrichting van het bouwproject voor zijn rekening en is rondom gesloten om veilig en in verschillende weersomstandigheden beschermd te kunnen werken, ook op grote hoogten. Sterke hydraulische cilinders hijsen platform, bekisting, materiaalcontainer en betonverdeler in één beweging zonder kraan naar de volgende betonneerfase.

 • Klimbekisting K

  Klimbekisting KKlimbekisting K

  Klimbekisting K

  De klimbekisting voor bouwwerken waarbij de bekistingspanelen in meerdere betonneerfasen moeten worden verplaatst. Met behulp van slechts twee accessoires wordt de vouwklimsteiger K direct op de bouwplaats veranderd in een volledig functionele klimbekisting.

 • Dambekisting

  DambekistingDambekisting

  Dambekisting

  Met de dambekisting worden bouwprojecten met enkelzijdige uitvoering zonder centerpennen bekist, bijvoorbeeld stuwdammen, waterkrachtcentrales of pylonen. De klimsteiger leidt alle lasten uit het betonneerproces af naar de vorige betonneerfase. De verschillende systeemvarianten D12, D15, D22 en D35 maken een rendabele aanpassing aan verschillende, projectspecifieke blokdimensies mogelijk.

 • Geleide klimbekisting Xclimb 60

  Geleide klimbekisting Xclimb 60Geleide klimbekisting Xclimb 60

  Geleide klimbekisting Xclimb 60

  De geleide klimbekisting Xclimb 60 is een systeem dat ook tijdens het klimmen met verticale profielen tegen het bouwwerk wordt geleid. Zelfs bij hoge windsnelheden wordt de volledige klimeenheid met één enkele kraanbeweging veilig en eenvoudig verplaatst.

 • Verplaatsingsmateriaal voor tafels

  Verplaatsingsmateriaal voor tafelsVerplaatsingsmateriaal voor tafels

  Verplaatsingsmateriaal voor tafels

  Met Doka-verplaatsingsapparaten worden bekistingswerkzaamheden aan vloeren bijzonder snel uitgevoerd. Doordat de horizontale en verticale verplaatsingen zonder kraan mogelijk zijn, wordt de gehele logistiek op het bouwterrein geoptimaliseerd, omdat de niet-productieve en dus dure wachttijden wegvallen. De kraancapaciteit kan elders worden benut. Hierdoor verloopt het gehele bouwproces sneller. Zo wordt efficiënt op loonkosten bespaard en neemt het concurrentievermogen van het uitvoerende bouwbedrijf toe.

 • Dokaflex 30 tec

  Dokaflex 30 tecDokaflex 30 tec

  Dokaflex 30 tec

  Dokaflex 30 tec is een handbekistingssysteem voor vloeren, dat overtuigt door de lage kosten per gebruik. De zwaar belastbare bekistingsdrager I tec 20 maakt als hoofdbalk aanzienlijk grotere afstanden tussen de stempels mogelijk. Omdat voor dezelfde bekistingsoppervlakte minder materiaal wordt ingezet, verloopt de opbouw 15 procent sneller en zijn de kosten voor materiaal en logistiek lager.

 • Randbekisting T

  Randbekisting TRandbekisting T

  Randbekisting T

  De randbekisting T bestaat uit slechts weinig onderdelen en overtuigt met een hoog draagvermogen bij een laag eigen gewicht.

 • Vrijvoorbouwwagen

  VrijvoorbouwwagenVrijvoorbouwwagen

  Vrijvoorbouwwagen

  De Doka-vrijvoorbouwwagen combineert plannings- en kostenzekerheid met een optimaal bouwproces. De perfecte onderlinge afstemming van ondersteuning en bekisting, de hoge veiligheidsnorm en de geoptimaliseerde ergonomie zorgen voor een vlot en veilig bouwproces.

 • Verbandbekistingswagen

  VerbandbekistingswagenVerbandbekistingswagen

  Verbandbekistingswagen

  Bruggen bestaande uit een combinatie van stalen liggers en betonnen brugdekken worden snel en veilig gebouwd met de Doka verbandbekistingswagen. De verrijdbare verbandbekistingswagen draagt een grote, voorgemonteerde en zonder demontage verplaatsbare verbandbekisting. Hij is gekenmerkt door uitstekende aanpassingsmogelijkheden aan alle omstandigheden, een voordelige opbouw uit huurbare standaardonderdelen en een hoge arbeidsveiligheid.

 • Bekistingswagen TU

  Bekistingswagen TUBekistingswagen TU

  Bekistingswagen TU

  Met de innovatieve bekistingswagen TU kunnen randkappen rendabel worden uitgevoerd zonder verkeershinder of verstoring van het bouwproces.

 • Leuningstaanders

  LeuningstaandersLeuningstaanders

  Leuningstaanders

  Het beproefde systeem beschermt uw bouwteam optimaal en levert een belangrijke bijdrage tot een snel verloop van de werkzaamheden. Beschermde arbeiders werken veiliger, sneller en ook efficiënter – het voordeel van uw eigen succes.

 • Veiligheidsscherm Xclimb 60

  Veiligheidsscherm Xclimb 60Veiligheidsscherm Xclimb 60

  Veiligheidsscherm Xclimb 60

  Met het veiligheidsscherm Xclimb 60 verlopen uw bouwwerkzaamheden op de bovenste verdiepingen van een hoogbouwproject in zeer veilige omstandigheden en beschermd tegen weersinvloeden. Het veiligheidsscherm Xclimb 60 is een hydraulisch klimmend systeem, dat bij vrije kraancapaciteit ook snel met de kraan kan worden verplaatst. De permanente geleiding aan het bouwwerk maakt het gebruik zelfs bij hoge windsnelheden mogelijk. Meerdere varianten bieden u optimaal afgestemde oplossingen voor elke toepassing.

 • Consolesteiger M

  Consolesteiger MConsolesteiger M

  Consolesteiger M

  De consolesteiger M is een gebruiksklare, lichte werk- en veiligheidssteiger voor extra veiligheid bij metselwerk en systeembouw. Door de EU bekroond, voldoet de consolesteiger M zowel aan EN 12811-1 voor werksteigers als aan DIN 4420 voor veiligheidssteigers.

 • Vouwklimsteiger K

  Vouwklimsteiger KVouwklimsteiger K

  Vouwklimsteiger K

  Doka-vouwklimsteigers K zijn voorgemonteerde, direct inzetbare steigerplatforms met standaard systeemonderdelen voor alle toepassingen.

 • Verankeringen/ophangconussen

  Verankeringen/ophangconussenVerankeringen/ophangconussen

  Verankeringen/ophangconussen

  Betrouwbare centerpennen en veilige ophangpunten zijn bepalend voor de rendabele en veilige toepassing van elke bekisting. Zowel voor wandbekistingen, enkelzijdige bekistingen als klimbekistingen is een volledig programma van beproefde ankeroplossingen en ophangpunten verkrijgbaar.

 • Bekistingsklem

  BekistingsklemBekistingsklem

  Bekistingsklem

  De bekistingsklem 10-90 cm biedt met zijn geoptimaliseerde verhouding tussen gewicht en statische eigenschappen de ideale basis voor alle bekistingswerkzaamheden bij balkfunderingen, onderbalken en tuinmuren.

 • Afdichtingen voor zichtbeton

  Afdichtingen voor zichtbetonAfdichtingen voor zichtbeton

  Afdichtingen voor zichtbeton

  De betrouwbare realisatie van betonoppervlakken in de gewenste zichtbetonkwaliteit is telkens weer een uitdaging. Doka biedt voor alle bouwprojecten waarbij het oppervlak van het beton zichtbaar blijft, het passende bekistingsmateriaal. Om ook details zoals bijv. verankeringspunten en voegen perfect uit te voeren, heeft Doka een groot aantal verschillende accessoires voor zichtbeton.

 • Transportmateriaal

  TransportmateriaalTransportmateriaal

  Transportmateriaal

  Transportmateriaal zoals containers, stapelpalletten en tralieboxen zorgen voor orde op het bouwterrein, voorkomen lang zoeken en vereenvoudigen de opslag en het verplaatsen van systeemonderdelen, kleine onderdelen en toebehoren. De stapelpalletten vereenvoudigen de opslag en het verplaatsen van vloerstempels, driepoten, bekistingsdragers en -panelen. De traliebox zorgt voor orde bij de lichtere accessoires (max. draagvermogen 700 kg). Voor zware accessoires is er de galva-container (max. draagvermogen 1.500 kg).

 • Ontkistingsproducten

  OntkistingsproductenOntkistingsproducten

  Ontkistingsproducten

  Doka biedt ontkistingsproducten voor zuigende en gladde bekistingsoppervlakken aan. Deze hebben een uitstekende scheidende werking en dragen bij tot fraaie betonoppervlakken.

 • Kolombekisting KS Xlife

  Kolombekisting KS XlifeKolombekisting KS Xlife

  Kolombekisting KS Xlife

  Als een groot aantal vierkante en rechthoekige kolommen met variabele secties binnen een kort tijdsbestek en rendabel bekist moet worden.

 • Kolombekisting RS

  Kolombekisting RSKolombekisting RS

  Kolombekisting RS

  Perfect ronde kolommen van de beste zichtbetonkwaliteit zijn mogelijk met de kolombekisting RS.

 • Tunnelsysteem DokaCC

  Tunnelsysteem DokaCCTunnelsysteem DokaCC

  Tunnelsysteem DokaCC

  Met het modulaire tunnelsysteem DokaCC worden rechthoekige of ronde tunneldoorsneden in open constructie snel en met minder materiaal bekist. Dat het systeem op alle gangbare typen fundamenten kan worden gebruikt, betekent nog meer rendabiliteit.

 • Kolombekisting Top 50

  Kolombekisting Top 50Kolombekisting Top 50

  Kolombekisting Top 50

  Complexe kolomsecties, grote kolomhoogten, veel herbruiken van de bekistingen, hoge eisen aan de betonoppervlakte – rendabel realiseerbaar met een op maat gemaakte kolombekisting Top 50.

 • Steunbok

  SteunbokSteunbok

  Steunbok

  Waar wandbekistingspanelen niet door het beton verankerd worden, zorgen steunbokken voor een veilige afleiding van de betonneerkrachten via verankeringen onder 45°.

 • Ronde wandbekisting H 20

  Ronde wandbekisting H 20Ronde wandbekisting H 20

  Ronde wandbekisting H 20

  De ronde wandbekisting H20 is de praktische ronde wandbekisting voor gladde, ronde wanden en radiussen vanaf 3,50 m – traploos.

 • Gevelbekisting Top 50

  Gevelbekisting Top 50Gevelbekisting Top 50

  Gevelbekisting Top 50

  De gevelbekisting Top 50 versnelt het bouwproces van prefab gevels en ter plaatse te storten kolommen, in dezelfde lijn of naar binnen geplaatst.

 • Dragerbekisting Top 100 tec

  Dragerbekisting Top 100 tecDragerbekisting Top 100 tec

  Dragerbekisting Top 100 tec

  Gebaseerd op de zwaar belastbare drager I tec 20 is de nieuwe dragerbekisting Top 100 tec de ideale oplossing, wanneer er ondanks een hoge betondruk en een grote tussenafstand tussen de ankers toch absolute maatvastheid vereist is. Vorm, grootte, ankerbeeld en bekistingsplaat van de panelen kunnen nu nog beter aan elke behoefte worden aangepast.

 • Samengestelde bekistingsdragers

  Samengestelde bekistingsdragersSamengestelde bekistingsdragers

  Samengestelde bekistingsdragers

  Met zijn speciale opbouw en groot draagvermogen opent de drager I tec 20 nieuwe dimensies voor de optimalisatie van het materiaal op de bouwplaats. De met een kunststof laag beschermde flens en de beproefde Top-uiteindeversterking maken de drager buitengewoon robuust.

 • Voormontageservice

  VoormontageserviceVoormontageservice

  Voormontageservice

 • Voormontage van de bekisting op de bouwplaats

  Voormontage van de bekisting op de bouwplaatsVoormontage van de bekisting op de bouwplaats

  Voormontage van de bekisting op de bouwplaats

 • Transport

  TransportTransport

  Transport

 • DFDS Formwork Planning

  DFDS Formwork PlanningDFDS Formwork Planning

  DFDS Formwork Planning

 • Statische berekening

  Statische berekeningStatische berekening

  Statische berekening

 • Retour van bekistingen

  Retour van bekistingenRetour van bekistingen

  Retour van bekistingen

 • Projectbehandeling op de bouwplaats

  Projectbehandeling op de bouwplaatsProjectbehandeling op de bouwplaats

  Projectbehandeling op de bouwplaats

 • Montagetekeningen

  MontagetekeningenMontagetekeningen

  Montagetekeningen

 • Materiaalservice

  MateriaalserviceMateriaalservice

  Materiaalservice

 • Faseplanning

  FaseplanningFaseplanning

  Faseplanning

 • Doka-training

  Doka-trainingDoka-training

  Doka-training

 • Demontageservice

  DemontageserviceDemontageservice

  Demontageservice

 • Bouwplaatsinstructeur

  BouwplaatsinstructeurBouwplaatsinstructeur

  Bouwplaatsinstructeur

 • Bekistingsplannen

  BekistingsplannenBekistingsplannen

  Bekistingsplannen

 • Bekistingscoördinatie

  BekistingscoördinatieBekistingscoördinatie

  Bekistingscoördinatie

 • Afvoer

  AfvoerAfvoer

  Afvoer

 • 3D planning

  3D planning3D planning

  3D planning

Toon verdere resultaten

Kies de gepaste bekisting aansluitend op de behoeften van uw project

Om de juiste bekisting te kiezen, moeten volgende projectcriteria in acht genomen worden:

 • Structuur van het gebouw
 • Betonoppervlak
 • Bekistingshoogte
 • Last en plaatdikte
 • Stort-betondruk
 • Werfomstandigheden
 • Uitvoeringstijd
 • Aantal kranen en kraancapaciteit
 • Aantal beschikbare werknemers
 • Veiligheid
 • Aantal herbruiken
 • Ankerpatroon
 • etc.

Verder moeten relevante projectcriteria worden afgestemd op de eigenschappen van de desbetreffende bekistingssystemen. Op deze manier kan een passende oplossing worden bepaald. Een voorbeeld met gekozen betonbekistingen zou er als volgt kunnen uitzien:

VEREISTEFramaxFF20Top 50SPECIALE BEKISTING
KaderbekistingDragerbekisting
Kaderaftekeningjaneeneenee
VoegenbeeldVolgens vaste afmetingen standaardpanelenVolgens vaste afmetingen standaardpanelen vrij te kiezenvrij te kiezen
AnkerpatroonVolgens vaste afmetingen standaardpanelenVolgens vaste afmetingen standaardpanelenvrij te kiezenvrij te kiezen
Bekistingsplaatmultiplex, Xlifedrie-lagige plaatvrij te kiezenvrij te kiezen
Geometrievaste breedtes / hoogtesvaste breedtes / hoogtesaanpasbaaraanpasbaar
BetondrukMax. 80 kN / m²Max. 50 kN / m²aanpasbaaraanpasbaar