calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Terug

Bekistingsplaten

Multiplex platen – voor gladde betonvlakken

De multiplex platen van Doka worden in talrijke Doka-bekistingssystemen gebruikt. Door de grote bandbreedte – van DokaPly tot de Xlife-plaat – biedt Doka ideale oplossingen voor vele behoeften, van pasgedeelte tot en met zichtbeton.

Downloads

Xlife-plaat

Extreem hoog aantal herbruiken door speciale plaatconstructie 

De hoogwaardige Xlife-plaat reduceert de kosten door een lange levensduur, minder nabehandeling van het beton en eenvoudige reiniging. Het bijzonder sterke oppervlak met kunststofcoating zorgt voor een blijvend gelijkmatig betonbeeld en aanzienlijk minder positieve afdrukken in het beton.

Xface-plaat

De grote bekistingsplaat voor uitstekende betonoppervlakken 

De hoge bestendigheid tegen krassen en trilschade alsmede de grote formaten van de Xface-plaat maken een gelijkmatig en glad betonbeeld met relatief weinig voegen mogelijk. Dankzij de niet-zuigende coating en de hoogwaardige randverzegeling ontstaat geen rippling. Een vezelversterkte, bestendige kunstharscoating verhindert afsplinteren bij het nagelen, uitrafelen bij het zagen en boren en kleurafgifte aan het betonoppervlak. Door de zeer goed ontkistingseigenschappen van de Xface-plaat is bij de eerste toepassingen geen gebruik van ontkistingsproducten noodzakelijk en is de reiniging bijzonder eenvoudig.

Dokaplex-bekistingsplaat

Bijzonder nauwkeurige formaten en hoeken 

Hoogwaardige, gladde betonoppervlakken en snelle montage op de bouwplaats door geringe toleranties en zeer nauwkeurige formaten.

DokaPly

De multiplex platen voor elk bouwterrein en elke gebruikssituatie 

DokaPly is verkrijgbaar als ongecoat en gecoat multiplex, van de hoogwaardige multiplex plaat van berkenhout tot en met de eenvoudige pasvlak- of versnijplaat.

  • DokaPly Birch: de hoogwaardige multiplex plaat van berkenhout voor gladde betonoppervlakken
  • DokaPly Spruce: de hoogwaardige multiplex plaat van sparrenhout voor gladde betonoppervlakken
  • DokaPly eco: de solide multiplex plaat voor gladde beton- en pasvlakken
  • DokaPly natural: de ongecoate multiplex plaat voor pasvlakken