calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkclose
Terug

Transportmateriaal

Voor een betere logistiek op het bouwterrein

Transportmateriaal zoals containers, stapelpalletten en tralieboxen zorgen voor orde op het bouwterrein, voorkomen lang zoeken en vereenvoudigen de opslag en het verplaatsen van systeemonderdelen, kleine onderdelen en toebehoren. De stapelpalletten vereenvoudigen de opslag en het verplaatsen van vloerstempels, driepoten, bekistingsdragers en -panelen. De traliebox zorgt voor orde bij de lichtere accessoires (max. draagvermogen 700 kg). Voor zware accessoires is er de galva-container (max. draagvermogen 1.500 kg).

Downloads

Materiaal- en loonkostenbesparing

voor elk project 

  • Snel laden en lossen van systeemonderdelen, kleine onderdelen en toebehoren
  • Eenvoudig verplaatsen naar de volgende plaats van gebruik met kraan of aanklemwielen
  • Veilig stapelen, ook als er weinig plaats is

Voorzien van het aanklemwiel worden de stapelpalletten mobiel en maken ze snel en ergonomisch werken mogelijk – ze kunnen zelfs ongehinderd door alle deuropeningen in de woningbouw worden gereden.

Referenties