calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Je carrière start @Doka

Wil je een carrière vol mogelijkheden?
Kom bij ons werken en maak deel uit van de Doka-familie.

Samen met onze meer dan 7.300 medewerkers in meer dan 70 landen werken we elke dag aan de ontwikkeling en levering van nieuwe producten, technologieën en diensten. We willen onze klanten vandaag, morgen en in de toekomst inspireren, we blijven nieuwsgierig en volgen de ontwikkelingen om de bouwsector van de toekomst te helpen vormgeven van nabij.

 

“De ene week plan je een hoogbouw die later zal bijdragen aan een van de grootste skylines ter wereld, het volgende moment plan je een elektriciteitscentrale die duizenden mensen van energie zal voorzien.”

Christina SCHODER - Project Ingenieur

Waarom werken bij Doka?

Global presence

Wereldwijd aanwezig

Doka België is een van de talloze filialen en kantoren in meer dan 70 landen. Wij bieden u niet alleen interessante arbeidsmogelijkheden, maar ook de kans om uw horizon te verbreden door nieuwe mensen en andere culturen te ontmoeten.

Personal & professional development

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Doka beschouwt zichzelf als een voortdurend lerende organisatie. De ontwikkeling van elke afzonderlijke medewerker speelt voor ons dan ook een zeer belangrijke rol. Daarom gaat uw betrokkenheid bij ons bedrijf altijd gepaard met groei in vaardigheden en kennis - en met beweging in plaats van routines en stagnatie.

Diversity matters

Diversiteit doet ertoe

Bij Doka vinden wij het belangrijk rekening te houden met de diversiteit van onze medewerkers en hun culturen door gebruik te maken van de vaardigheden, talenten en ervaringen uit de hele wereld. Zo kunnen wij uitzonderlijke zakelijke en persoonlijke resultaten behalen.

 

We zorgen voor je

  • Umdasch Academy
  • stages in het buitenland om een internationale carrière mogelijk te maken
  • trainingprogramma's
  • sociale voordelen van een groot en succesvol bedrijf
  • flexibiliteit in werktijden en locatie

Wil je mee de toekomst helpen vormgeven?

Een goed begin maakt hongerig naar meer. Het versterkt uw zelfvertrouwen en verduidelijkt uw persoonlijke doelstellingen. Bij Doka verbreedt een goede start ook uw horizon naar een meer globale visie en toont u het brede spectrum van beroepsmogelijkheden. Als u de kans krijgt uw kennis in de praktijk om te zetten, zal uw motivatie groeien. De Doka Group met al zijn vestigingen is een oplossingsgerichte, praktijkgerichte onderneming.

 

Bekwaamheid en ervaring zullen je vooruit brengen

Om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen, een interessante carrière na te streven en je internationaal te engageren, heb je een werkgever nodig die dat niet alleen toelaat, maar ook actief ondersteunt. Wij bieden die perspectieven en een duurzame toekomst. Wereldwijd.

 

Professionele heroriëntering en begin

Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Daarom nemen wij de tijd om onze mensen optimaal voor te bereiden op de komende taken: bijvoorbeeld met de Doka-cursus van vier weken voor ingenieurs.