calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

MATEXPO 2019 De allereerste Safety Award gaat naar Doka voor FreeFalcon

16.09.2019 | Belgium
MATEXPO is een van de belangrijkste internationale vakbeurzen voor bouwprofessionals in Europa en vond dit jaar plaats van 11 tot 15 september in Kortrijk, België. Zelfs vóór de officiële opening van de expo had Doka al reden om te vieren: het FreeFalcon mobiele valbeveiligingssysteem won de "Safety Award".

Perscontact

Impressies

  • DokaXact is een interactief, sensorgebaseerd systeem voor nauwkeurige positionering van wandbekistings-elementen voor hoogbouwwerken.
<br />

<br />
Foto : DokaXact_Sensor.jpg
<br />
Copyright : Doka
<br />
  • FreeFalcon biedt de ideale synthese van veiligheid en bewegingsvrijheid. Dit mobiele persoonlijke valbeveiligingssysteem beveiligt werknemers wanneer het risico op een val het grootst is.
<br />

<br />

<br />
Foto : FreeFalcon.jpg
<br />
Copyright : Doka
<br />
  • Zelfs vóór de officiële opening van MATEXPO had Doka een reden om te vieren: het FreeFalcon mobiele valbeveiligingssysteem won de "Safety Award".
<br />

<br />
Foto : FreeFalcon.jpg
<br />
Copyright : Doka
<br />
Ter gelegenheid van de 38e editie verwelkomde MATEXPO, tweejaarlijkse vakbeurs gespecialiseerd in machines, uitrusting en technieken in de bouw, wegen, industrie, recycling en openbare werken, 370 exposanten, die hun producten en innovaties op een totale oppervlakte van 135.000 m² presenteerden. Voor de 15e deelname aan het evenement exposeerde Doka België op haar stand van 160 m² geselecteerde bekistingssystemen met een duidelijk en modern ontwerp. Dit jaar lag de focus op de presentatie van de systemen Framax Xlife plus, DokaXlight, Staxo 40 en Dokadek 30.

Sinds 2007 zetten de MATEXPO Awards exposanten in de kijker wiens producten het meest innovatief en het meest ecologisch zijn. Met de Safety Award wordt dit jaar de derde prijs gelanceerd. Dertig dossiers werden gepresenteerd voor de Innovation Award, 20 voor de Green Award en 15 voor de nieuwe Safety Award. Op 10 september werden voor de zevende keer op rij de winnaars van elke Award bekendgemaakt tijdens de openingsceremonie. Het is met veel plezier dat Doka de Safety Award in ontvangst heeft genomen voor het FreeFalcon mobiele valbeveiligingssysteem.

"Met FreeFalcon hebben we een professionele en adequate oplossing waarmee onze klanten in alle veiligheid en mobiliteit kunnen werken zonder tijd te verspillen met de installatie. Als Bekistingsspecialisten optimaliseren we onze bekistingssystemen voortdurend en bieden we optimale veiligheidssystemen en digitale services aan voor de toekomst. Het winnen van de Safety Award is zeer motiverend voor ons Doka-team omdat het bewijst dat we goede producten hebben en dat onze klanten ons vertrouwen", zegt Koen Lamers, directeur van Doka België.

FreeFalcon is een van Doka's nieuwste producten op het gebied van beveiliging. Dit systeem overbrugt de kloof op het gebied van flexibele bovengrondse ankerpunten op bouwplaatsen en is de perfecte synthese van veiligheid en bewegingsvrijheid. Dankzij dit mobiele valbeveiligingssysteem zijn mensen veilig wanneer het risico op een val het grootst is. Het verhoogt de veiligheid van de gebruiker aanzienlijk zonder dat dit ten koste gaat van de mobiliteit, waardoor het risico op vallen van hoogte wordt geminimaliseerd.DokaXact ook op het podium
Veiligheid is niet de enige categorie waarin een van de producten van Doka heeft kunnen schitteren. Dankzij het DokaXact-systeem heeft Doka ook het podium van de Innovation Award kunnen beklimmen. Dit eerste interactieve systeem op basis van sensoren maakt de nauwkeurige positionering van wandbekistingselementen in verticale bouwprojecten mogelijk, met name voor de betonnen kernen van hoogbouwprojecten. Het helpt landmeters en teams op bouwplaatsen om de wandbekistingen van autoklimsystemen snel aan te passen en te positioneren. De belangrijkste componenten van DokaXact zijn de vele sensoren die op gedefinieerde meetpunten worden geplaatst en draadloos communiceren met een centrale computer.

Misschien interesseert dit u ook:

Doka stelt normen voor Europese bruggenbouw

14.03.2024 | Pers

Samenwerking: MFE Formwork Technology uit Maleisië maakt nu deel uit van Doka

07.03.2024 | Pers

Hebt u vragen over dit artikel?
Neem gerust contact met ons op!

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen!
* Formulier niet volledig!
Het bericht kon helaas niet worden verzonden. Probeer het later nog een keer!