calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Het strategische partnerschap met AT-PAC combineert mondiale aanwezigheid met jarenlange ervaring in steigersystemen

Doka vanaf nu dé specialist in bekistingen EN steigers

21.12.2020 | Pers
Het strategische partnerschap met AT-PAC combineert mondiale aanwezigheid met jarenlange ervaring in steigersystemen
Doka biedt vanaf nu oplossingen op het gebied van bekistingen EN steigers. Maar het gaat om meer dan slechts producten. Goed doordachte oplossingen en diensten – van planning en engineering tot trainingen – garanderen transparantie bij complexe bouwprojecten, optimalisatie van de materiaalstroom en kostenefficiëntie.

Perscontact

Impressies

De deelneming van Doka in de Amerikaanse steigerfabrikant AT-PAC creëert een sterke wereldwijde businessunit, die slagkracht ten aanzien van internationale verkoop combineert met een decennialange knowhow van steigersystemen. Voortaan zal Doka actief zijn als totaalleverancier van bekistingsoplossingen EN steigers. Hierbij richt het zich zowel op verkoop als op verhuur.

“Dankzij dit strategische partnerschap bieden we meer dan alleen steigers. Vanaf nu bieden wij onze klanten – zoals we dat al decennialang doen binnen de bekistingsbranche – goed doordachte oplossingen en diensten op het gebied van steigersystemen”, aldus Harald Ziebula, CEO van Doka.

Jeff Davis – CEO van AT-PAC over de deelneming: “We hebben met Doka een sterke partner binnen de bouwsector aan onze zijde. Dit strategische partnerschap betekent dat de klanten van Doka bovenal kunnen profiteren van het feit dat ze alles uit één hand geleverd kunnen krijgen.”

Ringslotsteigers – Meer dan slechts steigers
Naast de hoogwaardige designs en wereldwijde beschikbaarheid van ringslotsteigers zullen klanten met name profiteren van een uitgebreide service op het gebied van digitaal bouwmanagement. Dit garandeert transparantie, optimale coördinatie van alle hulpmiddelen en grotere economische efficiëntie. Dankzij het internationale netwerk van Doka kan er ook worden ingespeeld op de wensen en behoeften van individuele klanten en op lokale omstandigheden.

Doka vanaf nu dé specialist in bekistingen EN steigers
Doka biedt niet alleen bekistingssystemen op basis van een beproefd businessmodel, door het strategische partnerschap met AT-PAC betreedt dit bedrijf nu ook de internationale steigermarkt. Dit is een belangrijke mijlpaal binnen de groeistrategie van Doka, omdat hierdoor niet eerder aangeboorde markt- en klantsegmenten worden ontsloten. Harald Ziebula – CEO van Doka: “Het is een perfecte aanvulling op de bekistingssystemen en vormt voor ons een nieuwe pijler. Dit gebied is constanter en biedt continu groeimogelijkheden.”

Misschien interesseert dit u ook:

Doka stelt normen voor Europese bruggenbouw

14.03.2024 | Pers

Samenwerking: MFE Formwork Technology uit Maleisië maakt nu deel uit van Doka

07.03.2024 | Pers

Hebt u vragen over dit artikel?
Neem gerust contact met ons op!

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen!
* Formulier niet volledig!
Het bericht kon helaas niet worden verzonden. Probeer het later nog een keer!