calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Samenwerking: MFE Formwork Technology uit Maleisië maakt nu deel uit van Doka

07.03.2024 | Pers
Oostenrijk/Maleisië, 16 februari 2024 - Doka, wereldwijd marktleider op het gebied van bekistingen en steigers, bundelt nu zijn krachten met het Maleisische bedrijf MFE Formwork Technology, marktleider op het gebied van monolithische aluminiumbekistingen. Doka en MFE - samen zijn ze nu de belangrijkste speler in de regio Azië-Stille Oceaan. Voor klanten betekent dit innovatieve oplossingen uit één hand.

Perscontact

Impressies

  • MFE Hoofdkantoor
  • MFE Hoofdkantoor
  • Robert Hauser - CEO Doka
Met deze overname bereikt Doka opnieuw een belangrijke mijlpaal in zijn strategische groeiplan en versterkt het bedrijf zijn positie in Zuidoost-Azië en de Pacific-regio, een belangrijke groeimarkt naast Noord-Amerika.

Robert Hauser, CEO Doka GmbH: "Ik ben zeer verheugd dat MFE nu deel uitmaakt van Doka en daarmee van de wereldwijde Umdasch Group. We hebben al vele jaren een verkooppartnerschap, dat we nu naar het volgende niveau tillen. MFE is een ervaren bedrijf met veel vakkennis en de modernste productiefaciliteiten. Haar innovatieve en hoogwaardige producten worden zeer gewaardeerd door haar klanten."

Perfecte aanvulling in productportfolio en wereldwijd bereik
MFE werd opgericht in 1991 en is uitgegroeid tot een wereldleider in monolithische aluminium bekistingsoplossingen. Door het gebruik van monolithische bekisting kunnen elementen zoals dakplaten en wanden in één keer worden bekist, wat resulteert in een naadloze structuur zonder voegen. Deze techniek is bijzonder geschikt voor projecten met minder complexe en repetitieve geometrische vereisten. Met het hoofdkantoor in Maleisië en meer dan 2.200 medewerkers heeft het bedrijf zich gevestigd als een betrouwbare partner voor efficiënte bouwprojecten en zet het maatstaven in de bouwindustrie. Doka daarentegen is de specialist voor stalen bekistingen in combinatie met hout en kenmerkt zich door oplossingen in de grootschalige sector, bijvoorbeeld in de hoogbouw, infrastructuur of energiecentrales.

"Door onze krachten te bundelen creëren we een uniek one-stop-shop bekistingsportfolio voor onze klanten. Met de juiste bekistingsoplossing voor elk project en elke omvang bij de hand kunnen we nu nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten. Bovendien bieden we steigeroplossingen uit één hand, waardoor we onverslaanbaar zijn", aldus Robert Hauser.

Anderzijds krijgt MFE er een robuuste eigenaar bij, want Doka beschikt over een uitgebreid wereldwijd verkoopnetwerk en is actief in meer dan 60 landen met meer dan 170 vestigingen. "Vandaag markeren we een belangrijke mijlpaal in onze 35-jarige geschiedenis. We zijn verheugd dat we ons bij de Doka-familie kunnen aansluiten, wat nieuwe horizonten voor samenwerking opent en onze mogelijkheden vergroot om wereldwijd een groter publiek te bereiken. Samen kijken we ernaar uit om onze gecombineerde sterke punten en expertise te benutten om innovatie te stimuleren en ongeëvenaarde oplossingen te bieden aan onze klanten over de hele wereld", zegt Jim Robinson, Group Chairman, MFE Group of Companies.

Misschien interesseert dit u ook:

Doka stelt normen voor Europese bruggenbouw

14.03.2024 | Pers

Doka introduceert steigersysteem Ringlock als uitbreiding van haar bekistingsportfolio

01.03.2023 | Nieuws

Hebt u vragen over dit artikel?
Neem gerust contact met ons op!

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen!
* Formulier niet volledig!
Het bericht kon helaas niet worden verzonden. Probeer het later nog een keer!