calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Profiteer van ons aanbod.

Xsafe veiligheidsrugweer Z : nu 15% korting!

Xsafe veiligheidsrugweer Z

De Xsafe veiligheidsrugweer Z biedt een veilige en economische oplossing voor de rand van gebouwen. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp is het valbeveiligingssysteem licht van gewicht en toch stabiel. Het voldoet aan EN 13374 klasse A en ondersteunt productief en veilig werken aan de rand van het gebouw.

Xsafe veiligheidsrugweer Z

Met een gewicht van slechts 13,3 kg is het Xsafe veiligheidshek Z een van de lichtste hekken van klasse A op de markt.

De geoptimaliseerde, symmetrische plaatsing van de hekken zorgt ervoor dat de beveiliging ondanks het lichte gewicht aan de norm voldoet. De hekken zijn verkrijgbaar in de afmetingen 2,50x1,20 m en 1,25x1,20 m.


Xsafe veiligheidsrugweer Z

Xsafe veiligheidsrugweer Z kan worden geleverd in elke gewenste mono-kleur.


Xsafe veiligheidsrugweer Z

Eenvoudig combineren en uitbreiden met de beproefde Doka rugweerpaal XP 1,20 m en de steunpoot XP.


Xsafe veiligheidsrugweer Z

Veilig stapelen en vervoeren.

De diagonale buis fungeert als stapelhulp, antislipstop en kantelbeveiliging voor de veiligheidshekken die in het stapelrek zijn gestapeld.


  Patrick Längauer

  "Xsafe veiligheidsrugweer Z is snel en eenvoudig te installeren. Dankzij het lage gewicht en de ergonomische bediening biedt het niet alleen bescherming tegen vallen, maar helpt het ook de algemene gezondheid en het welzijn van het personeel op de bouwplaats van onze klanten te beschermen."

  Patrick Längauer
  Doka bekistingsinstructeur

  Martina Mayer

  "Het hebben van de Xsafe veiligheidsrugweer Z in de bedrijfskleur is een sterke merkmogelijkheid voor elk bouwbedrijf ter plaatse. Ik waardeer het zeer dat we deze optie aan onze klanten kunnen aanbieden."

  Martina Mayer
  Doka Marketing Zakenpartner

  Patrick Steger

  "Met dit systeem hebben we de mogelijkheid om het gebruik van houten planken te beperken, die nog steeds verbruiksartikelen zijn, de laatste tijd moeilijk te vinden zijn en steeds duurder worden."

  Patrick Steger
  Unionbau Ploegbaas

Xsafe Super Uitverkoop!

Bedankt voor je interesse. Laat een berichtje achter. We nemen binnenkort contact met je op!

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen!
* Formulier niet volledig!
Het bericht kon helaas niet worden verzonden. Probeer het later nog een keer!