calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb
 

Inventaris op 14, 15 & 16 juni 2023

Gedurende deze dagen worden geen afhalingen / leveringen / retours aanvaard. Afhalingen en leveringen vanaf dinsdag 20 juni 2023. Bedankt voor uw begrip.

shop

Online Shop

Snel en eenvoudig online bekisting en componenten kopen!

Meer info
icon helmet

myDoka

myDoka Login

Realtime projectgegevens. In één oogopslag.

Meer
icon coins

e-Invoicing

Schrijf u hier in!

Ontvang uw facturen rechtstreeks in uw mailbox in pdf-formaat.


Icon manuals

Gebruikershandleidingen

Documenten en video´s

Download hier de technische informatie over de door u gewenste Doka bekistingssystemen.

Doka - De Bekistingsspecialisten.

Doka is één van 's werelds toonaangevende bedrijven voor de ontwikkeling, productie en distributie van bekistingstechnologie voor gebruik op alle terreinen van de bouwsector. Daarnaast is Doka ook een wereldwijde leverancier van welbedachte steigeroplossingen voor een gevarieerd spectrum aan toepassingen. Wereldwijd bieden wij met meer dan 160 vestigingen in 60 landen, oplossingen aan voor alle bouwtoepassingen: wooncomplexen, wegenbouw, de uitbreiding van de energievoorziening of de bouw van het hoogste gebouw ter wereld. Met ons gestroomlijnde distributie netwerk garanderen wij u ter plaatse advies, klantenservice en technische ondersteuning. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat producten snel geleverd worden – hoe groot of complex het project ook is. Doka heeft wereldwijd 6.800 mensen in dienst en is onderdeel van de Umdasch Group, dat al meer dan 150 jaar staat voor betrouwbaarheid en ervaring.

Bekistingssnelheden in een nieuwe dimensie

Kaderbekisting Framax Xlife plus

Dokadek 30

voor een snelle opbouw en demontage

Doka Forum 360°

Welkom bij een virtuele rondleiding door Doka Forum, de tentoonstellingshal van onze hoofdvestiging in Amstetten, Oostenrijk.

Klik hier om uw rondleiding te starten

Uw contact met Doka

Maandag tot donderdag :
7u30 – 12u00 / 12u30 – 16u15
Vrijdag :
7u30 – 12u00 / 12u30 – 15u15

Uw contactpersonen per regio

Maandag tot donderdag :
7u30 – 12u00 / 12u30 – 16u15
Vrijdag :
7u30 – 12u00 / 12u30 – 15u15

Uw contactpersonen per regio