calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

Doka België op Matexpo 2013

20.08.2013 | Nieuws
Van 4 tot 8 september worden in zes beurshallen de nieuwste trends en innovaties uit de bouwsector en de industrie aan de bezoekers voorgesteld.
Begin september kunnen de bezoekers een kijkje nemen in de wereld van de bekistingstechnologie. Doka België stelt op het beursterrein van Kortrijk Xpo Center in Hal 1 op stand 138 het brede gamma aan systemen en diensten voor.

“Doka België - uw bekistingsspecialist sinds 25 jaar” is het motto waarmee Doka zich op de Matexpo-beurs 2013 presenteert. Sinds 25 jaar toont Doka België haar organisatorische en technische expertise in de uitvoering van talrijke projecten. “Wij danken ons succes aan onze klanten, die het volste vertrouwen hebben in onze producten, diensten en knowhow. Het inzicht in de behoeften van onze klanten, het aanbieden van individuele oplossingen en de expertise van onze medewerkers vormen de basis voor het jarenlange vertrouwen”, zegt Algemeen Directeur Koen Lamers.

De succesvolle realisaties van hoogbouwprojecten zoals “Tour des Finances de Liège” en “Hotel de Police” in Charleroi zijn voorbeelden van het succes van de onderneming. In 2013 heeft Doka België de opdracht voor de bouw van de grootste sluis in Europa – de Deurganckdoksluis in de haven van Antwerpen (Waaslandhaven) - gekregen.

Matexpo is de grote vakbeurs voor machines, apparatuur en technologieën voor de bouwsector in de Benelux. Hier presenteren exposanten hun nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwtechniek, machines en recycling technologieën. Er worden zo’n 40.000 bezoekers uit Europa en de hele wereld verwacht. Doka België verheugt zich erop veel bezoekers op de Doka stand 138 in Hal 1 te mogen verwelkomen en een interessante kijk in de wereld van de bekistingstechnologie te bieden.

Misschien interesseert dit u ook:

Belgische bekistingsbedrijven slaan handen in elkaar voor transparantere verhuurmarkt

10.02.2021 | Pers

Doka vanaf nu dé specialist in bekistingen EN steigers

21.12.2020 | Pers

Hebt u vragen over dit artikel?
Neem gerust contact met ons op!

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen!
* Formulier niet volledig!
Het bericht kon helaas niet worden verzonden. Probeer het later nog een keer!