calldocumentfacebookmessagemypartnerwindowsapplegoogleplayworkerroutecoinspinterestplaysearchsmartphonetwittercaraccordeonvideoarrowarrowdownloaddownloaduploadsection_scrollerglobemapIcon-Shop-Websitecontactenergyhomebridgeshighrisetunnelmininghousearrow-uparrow-downarrow-leftarrow-leftarrow-circle-rightchevron-right-circleuserexternlinkcartissuuclosekeystarweb

BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Doka introduceert steigersysteem Ringlock als uitbreiding van haar bekistingsportfolio

01.03.2023 | Belgium
BOUWEN AAN DE TOEKOMST
Met ingang van het nieuwe jaar 2023 is Doka 100% eigenaar geworden van AT-PAC, een van oorsprong Amerikaans bedrijf met een decennialange ervaring in steigersystemen. Zo kan Doka voortaan zijn klanten wereldwijd oplossingen aanbieden uit één hand op het gebied van bekistingen én steigers, voor diverse toepassingen in de bouw.
Het inmiddels DIBt-gecertificeerde steigersysteem wordt onder de productnaam Ringlock zowel onder de vorm van verhuur als verkoop aangeboden.

Perscontact

Impressies

"Wij zijn bij Doka België bijzonder verheugd dat Doka nu zowel voor bekisting als voor steigers staat. Het is een grote mijlpaal voor ons en creëert tegelijkertijd uitzonderlijke synergieën voor onze klanten. Ringlock is een goed doordachte oplossing. Niet alleen wat betreft het modulaire steigersysteem zelf, maar ook wat betreft de veelzijdige toepassingsmogelijkheden, zoals wapeningssteigers, trappentorens en gevelsteigers”, aldus Koen Lamers, Managing Director Doka België.
Ringlock is al tientallen jaren een beproefde steigersysteemoplossing en het eerste niet-Europese steigersysteem ter wereld dat is goedgekeurd door het DIBt (Deutsches Institut für Bautechnik) - de toonaangevende technische instantie die verantwoordelijk is voor het verlenen van nationale goedkeuringen voor bouwproducten in Duitsland. Tevens is dit één van de meest erkende en gereglementeerde goedkeuringsinstanties voor steigers wereldwijd.
Doka kan zijn klanten nu een hoogwaardig steigersysteem aanbieden dat enerzijds de ideale aanvulling is om wapenings- en bekistingswerkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren en anderzijds bijkomende toepassingsmogelijkheden creëert binnen het hele bouwproces.

Producten en oplossingen in de praktijk

Overzicht producten en services
Doka-projecten wereldwijd

Misschien interesseert dit u ook:

Doka stelt normen voor Europese bruggenbouw

14.03.2024 | Pers

Samenwerking: MFE Formwork Technology uit Maleisië maakt nu deel uit van Doka

07.03.2024 | Pers

Hebt u vragen over dit artikel?
Neem gerust contact met ons op!

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen!
* Formulier niet volledig!
Het bericht kon helaas niet worden verzonden. Probeer het later nog een keer!